honey bee lyrics

A kedvezo tulajdonsagai a mez es a mehek osah, poszmehek es hangyak.

Erdekes - a mehek es a mez

A mez nagyon jo az egeszsegre

Honey normalizalja sok belso szerveket, javitja a ver, erositi az immunrendszer hatekony energiaforras, vedi a szervezetet a korai oregedestol. Jotekony tulajdonsagai mez miatt a biologiai termeszetet a mez es a bonyolult kemiai osszetetele. A fo tulajdonsagok a mez is kristalyosodas, erjesztes, higroszkopos ho, hovezetes, elektromos vezetokepesseg, viszkozitas, suruseg, optikai aktivitas, tixotropia, es masok.

Ezen kivul, a mez antibakterialis, gyogy-es etkezesi tulajdonsagait. Hala a gyogyito tulajdonsagait, mez szeles korben hasznaljak a nepi es hagyomanyos kezelesere hasznalt gyogyszer betegsegek es a betegsegek megelozese. Med normalizalja elettani funkciokat, ezert kell ajanlott komplex kezelesere kulonbozo betegsegek. Mez antibakterialis, bakteriumolo, gyulladascsokkento es antiallergias. Terapias hatasa mez hozzajarulnak gazdag osszetetele A mez tartalmaz cukrot, asvanyi anyagok, nyomelemek, vitaminok, enzimek, biologiailag aktiv anyagok, vitaminok, H, K, pantotensav es folsav, klor, cink, aluminium, bor, szilicium, krom, litium, nikkel , olom, on, titan, az ozmium, szukseg szerint a szervezet.

Honey hasznaljak frissito, tonizalo, helyreallito szerszam. Mez - a tokeletes drog, akkor kezelesere hasznaljak egesi sebekre, a betegsegek a sziv-es errendszeri, vese-, maj-, epeuti, gyomor-bel traktus. Honey egyedulallo ize tulajdonsagait. Mez gyakran hasznaljak kozmetikumokban, valamint enyhitik a bor, javitja a bor tonusat, eltavolitja a szarazsag es hamlas.

Honey - jo tapanyag. A fo tapanyagok mez szenhidratok, feherjek, asvanyi anyagok, vitaminok, enzimek, stb Ha a felosztasa a glukoz es fruktoz, nagy mennyisegu energia szukseges eletfolyamatait a szervezetben. Napi hasznalata mez 20-50 gramm az ev soran jelentosen javitja a ver es az anyagcseret. A mez foleg a fruktoz-, valamint asvanyi anyagok, mint peldaul a kalium, magnezium, feherje es vitaminok, amelyek nagyon ritkan talalhato egyeb termekek. Ezek az osszetevok a mez erositi a falakon az erek es a sziv izom.

Honey jotekony hatassal van a palyan a gyulladasos folyamatok a vastagbelben a kezeles bizonyos formai gyomor es nyombelfekely, aranyer. Antibakterialis tulajdonsagai mez magyarazhato jelenlete az ott meghatarozott anyagok gatlo. Figyelembe veve fajta mez tobben, mint a sotetben. Ez a hasznos ingatlanok mez nem fugg a tarolasi idotartamarol optimalis korulmenyek kozott. Kezeles mezes: nepi receptek. Gyogyito tulajdonsagai mez mez orvosi celokra ajanlott elsosorban, hogy oldott, mert ilyen modon megkonnyiti a behatolast az alkatreszek a veraramba, majd a sejteket es a szoveteket. A mez nagyon hasznos noveny-egeszsegugyi

A talalkozo kezeles mez szigoruan az egyeni hozzaallas minden beteget, a kivalasztas a megfelelo fajta mez es szigoru szemelyiseg adag karos hatasok elkerulese erdekeben a nagy A szenhidratok a vegetativ idegrendszerre es az altalanos anyagcseret. Adag (50 100 g naponta). Ha a verszegenyseg kulonosen hasznos pohanka meze. Vegyuk orvosi okokbol kell 2 honapon belul.

Javitasa osszetetelet a ver, eltunik a fejfajas, a szedules, faradtsag, fokozott jo kozerzet. Majdnem minden szembetegsegek jol gyogyitani mez zsir. 1 teaskanal mez forraljuk 2 percig. egy pohar vizet. Amikor a mez viz hulni, toltsuk ki a szemet kremet 2-szer naponta 20 percig a reggel es este. Ugyanez a viz csepp mindket szembe 2-3 csepp 2-szer, reggel es este. Oblitse ki a szajat es torkat megoldast a viz es a mez csokkenti a gyulladast a mandulak, raadasul tisztitja a fogakat, igy feher: 1 evokanal. mezet higitjak 1 pohar meleg vizben. Jotekony tulajdonsagai A mez lehet alkalmazni, hogy ezt a kivalo artalmatlan. Mez nyugtato hatasa, ami a mely alvas, szabalyozzak a belmukodes: 1 evokanal. mezet higitjak 1 pohar meleg vizben. Drink ejszaka. Adja meg a gyermeket az ejszaka 1 teaskanal mez.

Honey erositi az idegrendszert, a gyermek es megtartja a nedvesseget a szervezetben az ejszaka folyaman. A fogyasztas, az elhuzodo, tudogyulladas, horghurut, mez (lehetoleg lime) 1300 g, aprora vagva 1 csesze aloe levelek, 200 g, 150 g nyirfa rugyek, harsfavirag. Fozes elott pengetos es megmosta forralt vizzel aloe levelek fektetni a 10 nap a hideg es sotet helyen. Melt a mezet, es hozzaadjuk a zuzott levelek aloe, jol keverjuk ossze parolt. Kulon-kulon 2 csesze vizet, sort nyirfa rugyek es lime szinu, forraljuk 12 percig, ontsuk a feszult levest, es megszoritotta a hutott mez. Keverjuk ossze es ontsuk a 2 uveg, egyenkent hozzaadjuk a olivaolaj egyenletesen.

Huvos helyen. Vegyunk 1 evokanal. kanallal naponta 3 alkalommal. Hasznalat elott felrazando. Aranyer helyezunk a vegbelnyilas egy gyertyat, cukrozott mez. Mikor: 1 evokanal. Az oliva-vagy lenmag olaj alaposan keverje ossze a tojassargajaval es 1 evokanal. mez es higitsa fel 3 / 4 csesze vizet. Vegyunk 1 evokanal. kanal 2 orankent. Jotekony tulajdonsagai mezet hasznalnak: a forralt viz kisse meleg legfeljebb 4050 "C add mez: 1 liter vizben 2 evokanal. kanal. Ez a viz, hogy kenje a fejet, es dorzsolje be a fejborbe ketszer egy heten. A majbetegseg: 1 kg mez keverve 1 kg fekete ribizli. Vegyunk 1 teaskanal 30 perccel etkezes elott.

Tovabb a vegen a keverek. A hatekony kevereke egy kanal mez es almale, hogy reggel es este. A colitis kezelesere, segit megszuntetni a szekrekedest: hogy 80 100 g mez, naponta, oldott almale vagy hideg vizben. Vegye naponta 3-szor etkezes elott. Az alacsonyabb vernyomas es a magas vernyomas), keverjuk ossze 1 csesze mez, gyumolcsle, torma be. Tarolja uvegedenybe egy szuk fedovel, huvos helyen. Vegyunk 12 teaskanal naponta 3-szor 1 oraval etkezes elott vagy 23 oraval a bevetel utan. b) mix, 1 pohar mez, sargarepa, es a torma juice a levet egy citrom.

Vegyunk 1 evokanal. kanal 3-szor naponta egy orat etkezes elott. 1,5 A kezeles idotartama 2 honap. Reszelt torma pre-press vizben 36 oran keresztul. Az angina, stomatitis, es az elkeszitese beontes a colitis: 1 evokanal. mez, 1 evokanal. kanal Daisy ontsunk 200 ml forrasban levo vizben, oblitse le.

Ha reprint es az anyagot az aktiv kapcsolat szukseges! Alapjan anyagok inmoment.ru

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. ant
  2. viasz

enzim kezeles mez, novenyek, mez


Copyright mez.strob.info All Rights Reserved

A mez nagyon hasznos.